Η Κακουράτου επιστρέφει στην Άρτεμις

Νεο ηχηρό μεταγραφικό χτύπημα από την ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ,που ενισχύει το ρόστερ της.

Μετά την μεγάλη μεταγραφή της ΑΡΕΤΗΣ ΤΕΖΑ,ήρθε η σειρά της ΞΕΝΙΑΣ ΚΑΚΟΥΡΑΤΟΥ να περάσει την πόρτα της ομάδας του Γιώργου Σαραντεα.

Η Ξένια που είναι παιδί της ΑΡΤΕΜΙΣ έζησε όλες τις ανόδους της ομάδας  στην Α2 και στην Α1, παίζοντας ταυτόχρονα και στις ομάδες Κορασίδων και Νεανίδων, πρωταγωνιστώντας και κατακτώντας τα Final4 της ΕΣΠΕΔΑ φτάνοντας και στην κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελληνιο Νεανίδων.

Μετά άνοιξε τα φτερά της στα σαλόνια της Α1 με την ΑΕΚ και τον ΠΑΝΑΞΙΑΚΟ, με την περσινή χρονια να τη βρίσκει φιναλίστ σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα απέναντι στον ΟΣΦΠ.

Το κάλεσμα του Γιώργου Σαραντεα για την επιστροφή της, με σκοπό να ενισχύσει ιδανικά την πίσω γραμμή της ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ,ήταν μεγάλη πρόκληση και η επιστροφή της στο γνώριμο και οικείο περιβάλλον της πρώτης της ομάδας ικανοποιεί απόλυτα και τις δυο πλευρές.

Ευχόμαστε στην Ξένια να είναι υγιής και να δουλέψει με πάθος και επαγγελματισμό προκειμενου να βοηθήσει στην επίτευξη του οράματος που έχει η διοίκηση,οι προπονητές  και οι αθλήτριες της ομάδας μας.

Ξένια, καλώς ήρθες σπίτι σου!

Διάβασε νέα για : Γυναικών

21/06/2017 14:38

Share 'Η Κακουράτου επιστρέφει στην Άρτεμις' on Facebook Share 'Η Κακουράτου επιστρέφει στην Άρτεμις' on Google+ Share 'Η Κακουράτου επιστρέφει στην Άρτεμις' on Twitter Share 'Η Κακουράτου επιστρέφει στην Άρτεμις' on Email

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.